Schadeherstel

Schadeherstel camper en caravan

Wanneer u een camper koopt, doet u een investering voor een lange tijd. U bent dan ook erg zuinig op uw camper. Maar soms kan het gebeuren dat uw camper, om wat voor reden dan ook, schade oploopt.

Denk bijvoorbeeld aan hagelschade, aanrijdingsschade of vochtschade. Is er sprake van schade aan uw camper of caravan? Dan wilt u dat dit natuurlijk door een professioneel bedrijf hersteld wordt.

De moderne caravan en camper zijn geconstrueerd uit hoogwaardige materialen. De vloer, de wanden en het dak worden gebouwd in een sandwich-constructie. De buitenwanden bestaan uit een dunne aluminium of kunststof plaat welke is verlijmd op een houten frame gevuld met hoogwaardige isolatiematerialen. Aan de andere kant wordt een plaat triplex gelijmd. Door de verschillende verlijmde lagen onder druk samen te persen ontstaat een zeer sterke en lichte constructie.

Gezien de constructie van een modern recreatievoertuig zal het je duidelijk zijn dat het schadeherstel een specialistische aanpak vraagt. Alleen uitdeuken, plamuren en spuiten zoals bij een ‘gewone’ autoschade is er niet bij. Caravanservice Brabant is gespecialiseerd in het herstellen van schades aan zowel caravans als campers.

Caravan Service Brabant is een professioneel bedrijf in schadeherstel. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig en onbezorgd op vakantie kunt. Heeft u schade aan uw caravan of camper, neemt u gerust contact op voor een eventuele afspraak, zodat we u een idee kunnen geven van de mogelijkheden en kosten.

 

Schadeherstel camper en caravan voor bedrijven en particulieren

Heeft u schade opgelopen aan uw camper of caravan? Dan verzorgen wij graag het schadeherstel. Dit doen wij zowel voor particulieren als bedrijven en verzekeringsmaatschappijen.

U bent voor grote en kleine schades bij ons aan het juiste adres. Bij grote schades, veroorzaakt door bijvoorbeeld een ongeluk, kan het nodig zijn om de complete buitenbeplating te vernieuwen.

Wat betreft de kleinere schades kunt u onder andere denken aan kleine scheuren, gaten en deuken. Dus of het nou om grote of kleine schades gaat aan de ombouw van uw camper of caravan: na schadeherstel ziet u niets meer van de schade.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u op zoek naar een geschikte partij voor schadeherstel van camper of caravan? Schakel dan Caravan Service Brabant in. Van schadeherstel tot kachelreparatie en onderhoud: u bent bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een idee over onze mogelijkheden en de bijbehorende kosten.